«Подружня сварка під мікроскопом» - тема другого числа «КАНИ»
  • Чтв, 01/11/2012 - 00:00

Із друку вийшов другий номер християнського журналу для родини «Кана». Провідна тема цього випуску – подружня сварка. У журналі читачі знайдуть відповіді на питання: чи можливо сваритися так, щоб не руйнувати стосунки, іншу людину і себе самих? Чи можна батькам з'ясовувати стосунки в присутності дітей? Як зробити, щоб подружня сварка не перетворилася на подружню війну?

Окрім того, в листопадовій «Кані» можна прочитати свідчення викладачки, яка не бере і не дає хабарів. Розповідь про геніальну художницю з діагнозом неповносправності, шість виставок робіт котрої просто вражали фахівців своєю майстерністю. А ще – репортаж із реабілітаційного центру «Назарет», де успішно подолали залежність від алкоголізму та наркоманії вже п`ятсот чоловіків.

 

Зворушать читачів і два інтерв`ю. Одне – з відомим письменником, о. Бруно Ферреро, де він серед іншого розповідає, як під час Літургії один хлопчик сплутав його із суперменом. Друге – інтерв`ю із сім`єю, в котрій всі стараються жити один для одного, а чоловік навіть пожертвував творчою кар`єрою заради добробуту рідних.

 

Також багатьом читачам у пригоді стануть поради, як правильно батькам, а зокрема мамам, відпустити свою дитину в доросле життя.

 

Для будування сімейних взаємин не завадить і смачна страва, захоплююче кіно чи книга, а ще – подорож. Поради, куди поїхати, що подивитися, прочитати чи приготувати також є кожному номері «Кани».

Нагадаємо, що перший номер християнського журналу для родин «Кана» вийшов у жовтні. Журнал «Кана» є новим проектом видавництва «Свічадо», на сторінках якого читачі знайдуть статті на актуальні теми, які турбують більшість із вірян. А також інтерв'ю з цікавими людьми, роздуми над Словом Божим, репортажі, опитування, матеріали про стосунки у подружжі, поради щодо виховання дітей. На запитання читачів відповідають священики, психологи, лікарі.

Детальніше про можливість придбання дивіться на сайті: www.svichado.com