15-річну захисницю життя в США побили біля абортативної клініки під час мирного протесту
  • Срд, 06/12/2017 - 13:02

15-річну студентку госпіталізували після того, як її вдарила працівниця абортативної клініки «Planned Parenthood» у Роаноке, штат Вірджинія. Випадок відбувся минулої суботи під час мирного протесту студентів поблизу клініки, де проводять аборти.

Під час вже не першої акції «Студентів за життя» її учасники надають необхідну інформацію про вагітність, консультації та підтримку жінкам, котрі хочуть зробити аборт.

Минулої суботи студенти зібрались на газоні поблизу однієї з місцевих клінік. До них вийшла одна із працівниць клініки і відібрала в одного з учасників плакат із написом «Усі люди створені на образ Бога». В цей момент один із студентів почав проводити відео-зйомку. Тоді ця працівниця вийшла ще раз і, погрожуючи учасникам мирної акції, вдарила 15-річну П’юріті Томас.

 

Дівчину забрала швидка. Учасники акції викликали поліцію.

Як зазначають місцеві про-лайф активісти, це не окремий випадок. «По всій країні ми стаємо свідками зросту кількості випадків насильства і вандалізму щодо мирних проявів захисту життя», - зазначає Крістен Гоукінс, президент «Студентів за життя». – «Ми молимось за те, щоб нападницю привели до справедливості. І також молимось за захист тих, хто жертвує своїм часом для того, щоб виступати на захист невинних, ненароджених дітей і їх матерів», - інформує CNА.