1600 американських міст взяли участь у “ланцюгу життя”
  • Чтв, 10/10/2019 - 08:26

Минулої неділі мешканці 1600 міст зі США та Канади взяли участь у “Ланцюгу життя” – ініціативі, що єднає людей, які хочуть спільно молитися задля захисту життя і публічно нагадувати про права ненароджених дітей.

Підсумки події подає американський pro-life портал lifenews.com. Він інформує, що цього року до неї долучилися мешканці близько 1600 міст та інших населених пунктів, які на вулицях утворювали “Ланцюг життя”, молячись за ненароджених дітей, та в атмосфері миру давали свідчення своєї підтримки зародженого у момент зачаття життя.

Організатори пояснюють, що “Ланцюг Життя – це мирне і наповнене молитвою публічне свідчення людей, які підтримують життя, котрі 90 хвилин стоять, спільно молячись за народ і за припинення абортів. Це видимий знак солідарності християн, які погоджуються, що аборт убиває дітей, і що Церква підтримує святість людського життя від моменту зачаття й аж до природної смерті”.

Ланцюг Життя був ініційований понад 30 років тому в Каліфорнії та швидко поширився територією інших штатів і сусідньої Канади. Це відповідь на драматичну статистику стосовно кількості абортів у Північній Америці, де останнім часом щороку вбивають близько 900 тисяч ненароджених дітей - інформує wiara.pl.