19 серпня буде оголошено переможців та призерів конкурсу «Переображення Господньою Любов’ю»
  • Птн, 16/08/2013 - 14:22

19 серпня о 15.00 у мистецькій галереї Музею Івана Гончара (Київ,  вул.Лаврська, 19) відбудеться конкурсне оцінювання мистецьких творів в'язнів, учасників Всеукраїнської виставки-конкурсу образотворчого мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю».

Голосування проводитиме журі, до складу якого увійдуть мистецтвознавці, богослови, колишні в’язні, відомі соціально активні діячі та діти.

Близько 17.00 буде оголошено переможців та призерів конкурсу.

Експозиція проводиться до ювілею Хрещення Русі-України під патронатом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава (Шевчука) та триватитиме до 26 серпня 2013 року. Експонується близько 180 творів, переданих з пенітенціарних установ усіх областей України.

19 серпня також буде відібрано 30 робіт з національного конкурсу для участі у міжнародній виставці образотворчого мистецтва в’язнів у Фрайзінґу (Німеччина), а решта творів протягом 3-х років експонуватиметься у пересувній виставці містами України.

Після завершення конкурсу усі без винятку учасники отримують подячну грамоту та персональний зошит з відгуками людей. Призовий фонд для нагородження учасників конкурсу формується добровільними пожертвами доброчинців.

 

Організатори:

Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви

Благодійний Фонд «Карітас-Київ»,

Державна пенітенціарна служба України,

Фонд Андрея Шептицького,

Національна Спілка художників України,

Музей Івана Гончара

Відповідальна особа:

ієрей Костянтин Пантелей

моб. 097 151 64 35

e-mail: panteley@ukr.net