19 серпня в США відбулася прем’єра фільму «Бенг-Гур», рімейку популярного однойменного фільму 1959 року.
  • Суб, 20/08/2016 - 19:02

Фільм знятий кінокомпанією Paramount Pictures MGM і розповідає історію нащадка знатного юдейського роду, який був зраджений своїм кращим другом-римлянином. Провівши багато років у рабстві на римських галерах, Бен-Гур в результаті отримує можливість повернутися на батьківщину і помститися кривдникові. Режисером ремейка став відомий казахстанський режисер Тимур Бекмамбетов, продюсери - творці міні-серіалу «Біблія» Рома Дауні і Марк Барнетт.

Виконавець головної ролі Джек Х'юстон в інтерв'ю Christian Post розповів, що участь в зйомках цього фільму була дуже емоційною для нього. Він абсолютно по-новому побачив розп'яття Христа, зрозумів сенс прощення.

«Прощення не має на увазі, що ви все контролюєте, більш того, воно дає можливість речам відбуватися так, як вони відбуваються», - зазначив актор. Він підкреслив, що прощення має на увазі можливість контролювати свої почуття по відношенню до інших людей, прагнути зрозуміти їх, а не розмірковувати з позиції «все навколо мене».

33-річний актор додав, що прощення насправді - це таємниця, важка для розуміння. Він зазначив, що ненавистю і війнами рухає помста, а прощення приносить мир, і якщо людина збирається мститися, то помсті не буде кінця.

Джек Х'юстон також заявив, що участь в зйомках фільму «Бен-Гур» змусило його задуматися про життя, і він вважає, що цю історію повинні дізнатися всі, незалежно від віку.

Джерело: CNL