24 листопада дивіться «Відкриту Церкву» про трансплантацію органів
  • Птн, 24/11/2017 - 08:43

24 листопада о 16.00 чекайте на наступний ефір інтерактивної програми «Відкрита Церква». Цього разу ми продовжимо говорити з Блаженнішим Святославом про «Дар життя». Зокрема, торкнемося теми трансплантації органів.

Якщо ви вважаєте, що ця проблема вас не стосується, то ми доведемо, що ви помиляєтеся! Адже кожен із нас ‒ у групі ризику!

Чому в Україні фактично відсутня трансплантація органів? І що кожен з нас міг би зробити для порятунку іншого життя? Як Церква ставиться до трансплантації та донорства органів?

Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ у прямому ефірі. Долучайтеся до розмови! Адже саме від ваших запитань залежить «градус» нашої дискусії!

Запитання до Глави УГКЦ можна лишати в коментарях на сторінці Zhyve.tv у Facebook. Також їх можна надіслати на електронну адресу редакції zhyveproject2016@gmail.com.

Відкривайте мудрість Церкви разом з нами!

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У кожній програмі ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.