31 Голуб злетів у небо над Полем Милосердя
  • Чтв, 19/05/2016 - 13:05

На Полі Милосердя (Campus Misericordiae), 18 травня, відбулась молитва за мир у річницю народження святого Івана Павла ІІ. Вимовним символом цієї молитви стало випущення білих голубів.

«Прагнемо особливим чином молитися про мир на світі. Молитва є дуже необхідна, бо у різних частинах світу через військові дії постійно гинуть невинні люди», - зазначили волонтери СДМ з Вєлічкі, організатори заходу, вказуючи на те, що св. Іван Павло ІІ був великим посланцем миру, пише КАІ.

Молитовна зустріч розпочалась биттям дзвону Милосердя і молитвою Ангел Господній, яку очолив дк. Шимон Врубель з парафії Непорочного Серця Марії у Струмянах. Під час зустрічі також біля пам’ятника СДМ (поруч з Campus Misericordiae – Полем Милосердя) та з майбутніх апартаментів Папи Франциска були випущені голуби. Їх було 31. Це пов’язано з тим, що цьогорічний СДМ у Кракові є ХХХІ.

У Домі Милосердя йде підготовка кімнати, в якій зупиниться Папа Франциск. На разі роботи не завершені. 

Campus Misericordiae - є одним з місць, яке відвідає Папа в рамках СДМ, що знаходиться за 12 км від Кракова, поблизу Вєлічкі. Тут відбудеться молитовне чування і Меса Розіслання, яку очолить Папа Франциск. Пам’яткою про ці події буде пам’ятник на колі Світового Дня Молоді, Дім Милосердя, а також логістичний центр для краківського Caritas.