7000 гінекологів і акушерів: аборт – це не “медична допомога”
  • Пон, 12/09/2022 - 16:44

Американська асоціація акушерів і гінекологів, що виступає за життя (AAPLOG), запустила нову інформаційну кампанію, щоб довести до відома прихильників антигуманності, що вбивство ненароджених дітей не має нічого спільного з медичними послугами.

Організація з 7000 гінекологів і акушерів випустила буклет під назвою «Міфи проти фактів: виправлення дезінформації про материнське здоров’я». Автори стверджують, що 93 відсотки акушерів не беруть участі в практиці передпологового вбивства, натомість пропонують допомогу, спрямовану на порятунок життя жінки та дитини. Це тому, що так званий аборт, на їхню думку, не є складовою первинної медичної допомоги і тому не входить до обов’язків цієї професії.

Асоціація також критикує свого аналога, який виступає за аборти, – Американський коледж акушерів і гінекологів, – який «відкинув науку про підтримку абортів» і постійно глушив будь-які голоси в науковому співтоваристві, які узгоджувалися з біологічними фактами та суперечили наративу індустрії абортів.

AAPLOG розвінчує 9 міфів лобі вбивць дітей, починаючи з вищезгаданого питання про аборти, як нібито «охорону здоров’я». Важливо, що лікарі та акушери також різко виступають проти лівого аргументу про те, що аборт іноді необхідний для порятунку життя матері. Ненавмисне вбивство життя дитини не є абортом (умисне вбивство), пояснюють ініціатори кампанії.

Інші міфи, з якими розбираються фахівці, це нібито нешкідливість і відсутність ризику для жінок, які вирішують убити своїх дітей – т.з в. хірургічний або медикаментозний аборт. «Інститут медицини вважає хірургічний аборт незмінним фактором ризику передчасних пологів», — нагадується в брошурі. А у випадку з т. зв таблетки для аборту, вбивство дитини може нагадувати позаматковий викидень, а «затримка встановлення діагнозу на кілька годин може бути катастрофічною».

Нинішня кампанія – не єдина така ініціатива. Після того, як Верховний суд США нещодавно скасував прецедент абортів Роу проти Вейда. Альянс Wade for the Medicine of Hippocrates, який об’єднує 30 000 лікарів, представив документ, в якому на основі наукових фактів доводиться, що ненароджена дитина є людиною, а тому має право на основні права людини.