Amnesty International впроваджує в школи гендерну ідеологію
  • Птн, 31/10/2014 - 10:15

«Сім'ї повинні бути напоготові і захищати себе від ідеологій», - заявив італійський письменник і журналіст Маріо Адінольфі, коментуючи брошуру Amnesty International «Школи проти гомофобії і трансфобії». Текст, задуманий спеціально для італійських шкіл, містить вказівки для викладачів, в яких, на думку Адінольфі, поняття прав людини повністю «прогинається» під гендерну ідеологію.

Перший принцип, який просуває Amnesty, звучить так: не існує жодного зв'язку між статтю і «гендером». Крім того, в брошурі стверджується, що права сексуальних меншин, в числі яких шлюб і усиновлення дітей, є правами людини. Таким чином, всі, хто виступають проти одностатевих «шлюбів», виступає проти прав людини і тому є гомофобами.

Слова «гомофобія» і «трансфобія» належать до своєрідної «неомови», каже Адінольфі: по ідеї, вони означають страх, негативне ставлення до гомосексуалістів. Але ті, хто виступають проти одностатевих шлюбів, не відчувають таких почуттів до гомосексуалістів, вони просто проти такої організації суспільства, яка включає в себе одностатевий шлюб і його наслідки. Це зовсім не означає «бути гомофобом», в той час як брошура Amnesty - і, на жаль, в італійській державній школі вона не одиничний випадок, - стверджує, що це саме гомофобія.

Текст Amnesty стоїть в одному ряді з відомими брошурами Національного агентства проти дискримінації, в яких навіть казки і шкільні задачі для початкових класів стали засобом пропаганди: дітям потрібно було порахувати, скільки грошей витратять тати на одну дитину, купивши сім банок кока-коли. Ці брошурки, проте, були вилучені зі шкіл завдяки активному протесту батьків. Важливо, щоб батьки реагували і перш за все не дозволяли представникам асоціацій ЛГБТ проводити «уроки проти гомофобії», вважає Адінольфі, оскільки ми стоїмо перед лицем реальної небезпеки, яка загрожує нашим дітям.

Італійська школа ввела тепер в свою програму заняття з аффективного або сексуального виховання, дотримуючись рекомендацій різних організацій, що просувають гендерну ідеологію. Навіть уроки проти агресії серед дітей тепер перетворилися в уроки проти гомофобії, до якої зводиться неприйняття «іншого».

Батьки повинні бути напоготові і висловлювати свою думку, звертаючи увагу на мову організацій, що просувають гендерні ідеї. Простим свідченням свого неприйняття такої ідеології може бути додавання рядка «мати і батько» в шкільні модулі, де тепер вказується «батько номер один» і «батько номер два». Не можна забувати, нагадує італійський публіцист, що захищаючи родину, засновану на шлюбі чоловіка і жінки, ми захищаємо букву і дух італійської Конституції.