Англіканська єпархія в Австралії вклала 1 мільйон доларів у кампанію проти одностатевих шлюбів
  • Суб, 14/10/2017 - 09:17

Найбільша англіканська єпархія Австралії, яка вважається оплотом консерватизму, відкрито підтримала боротьбу з прирівнюванням одностатевих союзів до традиційних

Про це повідомляє Christian Today.

Англіканський архієпископ Сіднея підтвердив, що його єпархія виділила $1 мільйон на фінансування кампанії проти легалізації одностатевих шлюбів у країні. У своєму листі архієпископ Гленн Девіс,прояснив позицію єпархії, яку опоненти поспішили звинуватити в гомофобії.

Серед критиків Сіднейської єпархії виявився, зокрема, настоятель англіканського собору св. Іоанна в місті Брісбен Пітер Кетт, який заявив, що церковному інституту слід було б виділити гроші на проект, що викликає менш гострі суперечки всередині церкви. У своєму листі архієпископ Девіс заперечив аргументи критиків.

"Наша участь в Коаліції за шлюб здійснюється не за рахунок нашої відданості соціальній справедливості, а завдяки цій прихильності. Ми віримо, що християнські організації найкращим чином послужать на благо суспільства, якщо вони будуть діяти на основі християнської етики, беручи у свій штат і залучаючи в якості волонтерів християн", - написав він.