Анонс нового випуску "Католицького Вісника"
  • Суб, 23/02/2013 - 22:20

Тема номера: Церква під час SedeVacante

Підтема: Таїнство Покаяння та Примирення

Про віру, любов та Великий Піст ідеться у Посланні Святішого Отця Бенедикта ХVI у рубриці Слово Папи.

Немає грішника без майбутнього. Синод єпископів, присвячений справі нової євангелізації, говорив про Таїнство Покаяння. Що саме? Про це читачі дізнаються в Темі номера.

Уявіть собі людину, якій загрожує раптова смерть, наприклад, у результаті аварії, а поблизу немає ані храму, ані священика. Що робити? Як сповідатися в екстремальних умовах? На ці питання шукайте відповіді на сторінках Теми номера. У цій же рубриці читачі дізнаються, що таке таємниця сповіді та чому її не можна розголошувати.

У рубриці Апостольські Палаци "Католицький Вісник" подає текст заяви Папи Бенедикта ХVI про зречення з уряду Єпископа Рима. Прогнози, коментарі та аналіз події читайте на сторінках рубрики.

Про основи Божої педагогіки, джерела якої – у Святому Письмі, розкаже о. Патрик Оліх OFM у рубриці Біблійне коло.

Рубрика Літургійна школа відтепер раз на місяць друкуватиме матеріали про літургійні постави, жести та слова вірних мирян під час Святої Меси латинського обряду. Перший матеріал циклу розповість, як готуватися до Святої Меси і як поводитися у храмі до її початку.

У рубриці З історії Церкви читачі дізнаються про наступний вселенський собор – Ефеський, який ствердив нероздільність Бога і людини у Христі.

Рубрика Credo зі святим Томою розмірковуватиме про Святого Духа, Його духовні блага та дію в нас.

Рубрика Домашня Церква продовжить серію матеріалів про статеве виховання. Цього разу мова піде про почуття.

Рубрика Вечірня казка розкаже історію про щире розкаяння, а рубрика Робимо разом підкаже батькам і дітям, як виготовити щоденник добрих справ. Матеріали цих рубрик неодмінно допоможуть батькам, катехитам та вчителям у християнському вихованні дитини. Рубрика Кіноклуб та Історія з продовженням розширять культурні обрії та просто допоможуть приємно відпочити, а Вервиця мандрів попровадить читачів Кам’янцем-Подільським, де повно стародавніх мурів та храмів.

Передплату на "КВ" можна здійснити в будь-якому відділенні Укрпошти.

Передплатний індекс: 01101

"Католицький Вісник" – для тих, хто прагне більшого…