Асія Бібі просить сьогодні постити і молитися в її намірі
  • Птн, 27/04/2018 - 09:27

Асія Бібі звернулася до християн у всьому світі, щоби постили і молилися за її звільнення. Після дев'яти років тюремного ув'язнення її справа близька до розв’язання. Найближчим часом відбудеться судовий розгляд, який вирішить питання про її можливе звільнення.

Пакистанська мати і християнка, яка за фальшивим обвинуваченням у богохульстві проти Мухаммеда, а насправді за свою віру в Христа впродовж багатьох років перебуває у в'язниці, закликає цієї п'ятниці – 27 квітня – постити і молитися за справедливий процес і її звільнення.

Це повідомлення переказав Ашуг Бібі, який останніми днями відвідав свою дружину у в'язниці, щоб повідомити їй про майбутнє слухання у Верховному суді. Чоловік розповів, що його дружина була в добрій формі, сповнена надії та довіри. «Вона сказала нам, що всю п'ятницю молитиметься і просить про молитву всіх людей доброї волі», – додав чоловік Асії Бібі. Він висловив сподівання, що його дружину підтримає весь християнський світ, об'єднавшись у правдиво універсальній молитві. Адвокат жінки наголосив, що вона є для всіх прикладом великої сили та непохитної віри.

Дату апеляційного слухання мають оголосити наступного тижня. Судовий процес буде очолювати голова Верховного суду, що дає надію на прозорість і справедливість судового розгляду.