Австралійські науковці б’ють рекорди глупоти: політкоректна анатомія людини
  • Птн, 24/07/2020 - 15:21

Рух «прогресу» у всьому світі настільки набирає обертів на хвилі «антирасизму», що побиває рекорди глупоти. В Австралії розробили постулат накладення цензури на анатомічні терміни. «Прогресистам» не подобаються в анатомії такі назви як «яблуко Адама» і «стопа Ахілеса». Вони готові піддати їх цензурі.

Австралійська докторка Крістін Смол, акушерка, гінекологиня і професорка анатомії, закликає усунути з медицини ці терміни, оскільки, на її думку, вони є мізогіністичними (жінконенависними), символами «далекого минулого» і не відповідають нашій епосі.

Наразі пані професорка на своїх лекціях ще використовує зазначені вище терміни, однак починає паралельно вводити нові. Вона має на меті перестати використовувати терміни, що походять від «чоловіків, королів і богів» та називають якусь частину тіла. Назва «Адамове яблуко» походить від біблійної постаті Адама, а «Ахілесова п’ята» від грецього воїна з Троянської війни. Професорка каже, що ці анатомічні терміни були названі на честь «перестарілих» чоловічих героїв, чи мачо.

Її підтримує докторка Ніша Хот, членкиня Ради Королівського колегіуму акушерів і гінекологів Австралії і Нової Зеландії. Вона також вважає, що ці чоловічі назви застаріли. Пані посилаються на рапорт зі США, в якому переглянуто 700 анатомічних та гістологічних епонімів. Цей рапорт обурюється тим, що лише один з них названий іменем жінки.

Епідемія «політичної коректності» лівацтва, яка проникає в цивілізацію, як виглядає, є в повному розквіті. І, здавалося б, вже немає такої глупоти, яку можна було б вигадати, щоб прихильники  «прогресу» не змогли її реалізувати.