БФ «Карітас-Київ» у Швеції провів літній табір для дітей ветеранів АТО
  • Птн, 10/08/2018 - 18:40

«Діти Карітасу-Київ із сімей учасників АТО та із сімей загиблих повернулися із табору у Швеції, де перебували впродовж двох тижнів і провели незабутній відпочинок. Табір відбувся завдяки запрошенню митця та громадської активістки Наталії Андерсон, яка вже 29 років поспіль запрошує на оздоровлення до свого родового маєтку дітей різних соціальних категорій з України, Білорусі, Польщі», – повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

У поїздці взяли участь 25 осіб. В таборі діти мали насичену програму: активні ігри на свіжому повітрі, квести, творчі майстер-класи, походи в ліс та на озера, екскурсії в лунапарк, відпочинок в аквапарку, а  також казкові морські подорожі Стокгольмським каналом та круїз до берегів Фінляндії.

За час перебування на відпочинку діти змогли розкрити в собі нові уміння, проявити свої творчі здібності, насолодитися фантастичною природою Скандинавії. Кожен повернувся додому з незабутніми враженнями та десятком нових друзів.

Зазначимо, що БФ «Карітас-Київ» проводить табори для дітей різних категорій: «Вже відбулися денні табори у Карітасі, а також цього року ще плануємо провести сімейний табір для дітей з інвалідністю», – додає Анатолій, соціальний працівник БФ «Карітас-Київ».

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»