Блаженніший Любомир Гузар у Львові зустрінеться з молодіжними лідерами
  • Суб, 15/06/2013 - 09:40

28-30 червня 2013 року у Львівській духовній семінарії Святого Духа відбудеться Форум молодіжних лідерів УГКЦ. Участь у Форумі візьме Блаженніший Любомир Гузар, Архиєпископ-емерит УГКЦ. Про це повідомив о. Ростислав Пендюк, голова Молодіжної комісії УГКЦ, під час одного із засідань голів єпархіальних комісій УГКЦ, що відбулося нещодавно в Новояворівську на Львівщині.

 

Такий захід відбудеться з ініціативи представників Молодіжної комісії УГКЦ у співпраці з Фондом святого Володимира в рамках проекту "Діалог поколінь" за підтримки Німецького федерального фонду "Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє".

 

За словами о. Ростислава, таким чином представники Молодіжної комісії прагнуть зібрати найактивніших молодіжних лідерів УГКЦ, щоб дати їм можливість познайомитися та поділитися власним досвідом лідерства. У рамках Форуму будуть сформовані навчальні майданчики, у яких молодіжні лідери навчатимуться волонтерської праці в церковних та громадських організаціях, проведенню літніх молодіжних таборів, реколекцій,  нічних чувань для молоді, біблійних гуртків, прощ і паломницьких поїздок, ефективного піару.

 

Останнього дня Форуму його учасники працюватимуть над планом діяльності на наступний рік.

 

Як сказав голова Молодіжної комісії УГКЦ, планується, що такий Форум молодіжних лідерів проводитиметься щорічно.

 

Департамент інформації УГКЦ