Блаженніший Любомир Гузар зустрівся зі студентами Фіскального університету
  • Пон, 12/12/2016 - 10:17

8 грудня 2016 року Блаженніший Любомир Гузар зустрівся з ірпінськими студентами та курсантами Університету державної фіскальної служби України.

Під час зустрічі Блаженніший Любомир поділився своїми міркуваннями про значення закону в житті суспільства, про права людини і вседозволеність, про Божий закон і свободу людини, про Помісну Церкву і її роль сьогодні, про любов до ближнього і бажання творити добро – тобто ті питання, які ніколи не перестають хвилювати суспільство.

Зустріч відбулася у форматі діалогу – студенти та курсанти мали змогу поставити питання, які їх хвилюють, і почути відповідь Блаженнішого. Надзвичайне враження на присутніх справляли слова Блаженнішого, Його вміння просто та доступно пояснювати складні речі, оминати догматичні трактування, його оптимізм та віра в майбутнє України.

Варто зазначити, що Архиєпископ-емерит уже вдруге зустрічається зі студентами Університету державної фіскальної служби України. Він є один із визнаних моральних авторитетів нашого часу, традиційно входить до сотні найвпливовіших людей України.

На завершення слова вдячності за щоденну жертовну працю на користь України, за світлі слова та щиросердечні поради для ірпінського студентства Блаженнішому висловили викладачі Університету державної фіскальної служби України. Завершилась зустріч загальним фото на згадку.