Блаженніший Любомир у Вишгороді зустрівся з молоддю Київської архиєпархії
  • Втр, 29/11/2016 - 12:07

У суботу, 26 листопада 2016 р. у місті Вишгород, що на Київщині відбулись молодіжні реколекції, під час яких з молоддю провів зустріч Блаженніший Любомир. 

Організаторами реколекцій виступили Молодіжна комісія Київської архиєпархії та Центр Академічного душпастирства. Духовні вправи провадив о. Петро Верхоляк, священик Стрийської єпархії, котрий вже багато років служить у молодіжному апостоляті. Темою для реколекцій послужили слова зі Священного писання, а саме запитання Ісуса до Петра: «Чи ти любиш мене?».

Відтак роздуми реколектанта переходили у дискусію про те, як будувати стосунки з Богом та своїм ближнім. Кожен ділився своїм розумінням почуття любові під час чого молодь мала нагоду дати відповідь на згадане запитання Ісуса.

Кульмінацією дня духовної віднови була зустріч з Блаженнішим Любомиром Гузаром. Архиєпископ-емерит звернувся до усієї молоді зі своїм словом підтримки та поради, а також привітав ТУСК «Обнова» з десятирічним ювілеєм служіння молодим студентам у м. Київ. Як духовний батько молоді Він закликав бути активними у служінні Богові та своєму ближньому.

Опісля у Вишгороді уся спільнота взяла участь у вшануванні пам’яті жертв Голодомору. Програму духовної віднови завершили Нічними чуваннями та ранковою Божественною Літургією.