Блаженніший Любомир відвідає Бориспіль
  • Втр, 15/03/2016 - 13:25

16 березня 2016 року в урочистій залі Бориспільської міської ради (вул. Київський шлях, 72) відбудеться унікальний круглий стіл на тему «Примирення між минулим і сучасним на прикладі успішних українців». Початок о 15.00

Доповідачами будуть Архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Любомир та президент Українського кооперативного альянсу доктор Зиновій Свереда.

Під час зустрічі можна буде почути відповіді на запитання: яка моральна ідея зможе відродити та надихнути наш народ до реформ та розвитку? Як кооперація може вплинути на співпрацю між християнами, зважаючи на минулий та сучасний світовий досвід? Як можемо об'єднати українців не лише протестуючи «проти чогось», але й стати «пліч-о-пліч», щоб боротися «за правдиві цінності» та будувати Рідну хату, щоб мир і спокій запанували на рідній землі. Прикладом для нас буде постать митрополита Андрея Шептицького, який був і залишається духовним пастирем та одним з відомих початківців кооперативного руху на християнських засадах. 

Вхід вільний