Блаженніший Святослав освятить храм Собору Пресвятої Богородиці монастиря отців василіан у Брюховичах
  • Чтв, 29/11/2018 - 16:06

У неділю, 2 грудня 2018 року, Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав здійснить посвячення храму Собору Пресвятої Богородиці монастиря отців василіан у Брюховичах (Львів). Початок Божественної Літургії о 10.00.

«Храм почали будувати навесні 2013 року. Це є монастирський і одночасно семінарійний храм. Поки що не передбачається, що це буде парафіяльний храм. Ми щонеділі маємо три богослужіння, які відвідують понад 300 людей. Єдине, що статусу парафії ми не маємо», — зазначив у коментарі для Департаменту інформації УГКЦ о. Пантелеймон Трофімов, ЧСВВ, настоятель храму, доктор богослов’я, ректор Василіанського інституту філософсько-богословських студій імені Йосифа Велямина Рутського.

Нагадаємо, що Василіанський інститут філософсько-богословських студій імені Йосифа Велямина Рутського — навчальний заклад УГКЦ. Адреса: вулиця Широка, 6, Львів-Брюховичі. Василіанський інститут має на меті розвиватися у тому напрямку, щоб приймати на навчання членів інших чернечих чинів і згромаджень, майбутніх священнослужителів.

«Живе телебачення» буде здійснювати пряму трансляцію цієї події. Її можна буде переглянути на каналі «Живого ТБ» у YouTube: www.youtube.com/user/pressugcc, або сторінці у Фейсбук: www.facebook.com/Zhyve.tv/.