Брейн-ринг -- 10 листопада
  • Птн, 02/11/2012 - 00:00

10 листопада 2012 року у Львівській духовній семінарії Святого Духа відбудеться всеукраїнський рівень інтелектуальної християнської гри брейн-ринг на тему «Святі Таїнства в житті Церкви». Команди, які перемогли у єпархіях/екзархатах, візьмуть участь у двох вікових категоріях: 10-13 та 14-18  років. Перед початком гри всі учасники та гості будуть спільно молитися на Архиєрейській Літургії, яку очолить Владика Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ  (початок о 9.30). Гру можна  буде переглянути під час прямої трансляції з 11:00 на головному сайті УГКЦ.

 

На думку о. Михайла Гарвата, голови Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ, через таку гру діти зможуть у цікавий для них спосіб пізнати науку Церкви про Святі Таїнства. Як розповів о. Михайло, питання для гри сформовані на основі методичного порадника «Святі Таїнства у житті Церкви», виданого Катехитичною комісією Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ і оргкомітетом з проведення Року Святих Таїнств. Більше про брейн-ринг, про його перебіг у єпархіях/екзархатах можна знайти за цим посиланням.

 

Нагадаємо, що 2012 рік в УГКЦ є другим роком підготовки до святкування 1025-річчя Хрещення Русі-України і, крім того, Синод Єпископів УГКЦ проголосив його Роком Святих Таїнств. Відповідно до Постанов Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ, Катехитичній комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ було доручено зайнятися питаннями організації та проведення Року Святих Таїнств. За розробленою програмою проведення Року Святих Таїнств відбувалися заходи на загальноцерковному та єпархіальному рівнях, зокрема реколекції, катехитичні науки, з’їзди, Євхаристійні тижні, прощі, семінари та християнські табори. Одним із таких заходів є інтелектуальна християнська гра брейн-ринг на тему ««Святі Таїнства в житті Церкви».

 

Департамент інформації УГКЦ

 

 

 

Джерело: http://brejn-ryng.blogspot.com/