«Церква дбає…» - гасло восьмого благодійного фестивалю «Святкуймо Воскресіння разом»
  • Птн, 06/05/2016 - 15:55

8 травня 2016 року у Шевченківському гаю БО «Фундація Духовного Відродження» Львівської архиєпархії УГКЦ проведе восьмий благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом», щоб у великому дружньому колі розділити радість Воскресіння Христового та продовжувати багатовікові традиції українського народу. 
 
Майже кожен майданчик, що буде представлений під час фестивалю стосуватиметься діяльності різноманітних структур Львівської Архиєпархії УГКЦ.
 
Фестиваль розпочнеться з Архиєрейської Літургії об 11 год у церкві св. Миколая, яку очолить владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії. Співслужитиме на мові жестів – о. Михайло Фенканін, відповідальний за душпастирство нечуючих Львівської архиєпархії,.
 
«Фестиваль – не лише майданчик зустрічі, а й чудова нагода ближче познайомитися з соціальним служінням Церкви та просто поспілкуватися, щоб зарядитися духовним настроєм», – каже о. Тарас Милян, директор БО «Фундація Духовного Відродження».  
 
З 13.00 по 20.00 відбудеться великий концерт за участю відомих українських виконавців, дітей з Центру дитячої та юнацької творчості Галичини, колективів з різних парафій, Школи для дітей з вадами слуху.
 
Під час фестивалю проводитимуться різноманітні майстер-класи для молоді, дітей різного віку та осіб старшого віку: писанка-витинанка, прикраси зі шкіри, орігамі, писанка в техніці квілінг, розпис писанки-пряника, флористика, вироби з фетру та інші. Для дітей протягом двох днів діятиме інтерактивний майданчик з забавами, цікавими конкурсами, бансами. Молодь зможе взяти участь у водінні гаївок, козацьких забавах. Гості, які люблять подарунки зможуть взяти участь у благодійній дитячій та дорослій лотереях та виграти багато цікавих призів. Кожен, кого цікавить глибока розмова про духовне, матиме змогу поспілкуватися на тему милосердя на інтелектуальному майданчику з владикою Володимиром. Також під час фестивалю будуть представлені цікаві майданчики від комісій Пасторального відділу Львівської Архиєпархїї УГКЦ.
 
«Під час фестивалю кожен зможе цікаво та корисно провести час, незалежно від віку та вподобань», – повідомляє координатор фестивалю Марта Батринюк.
 
Фестиваль організовується у співпраці з Львівською міською радою, Львівською обласною державною адміністрацією, Центром дитячої та юнацької творчості Галичини, мережею аптек «D.S.», компанією «AVE Львів», ВАТ «Троттола», ТзОВ ТВК «Львівхолод».
 
За матеріалами: Прес-служби БО «Фундація Духовного Відродження»