Церква США надасть повний відпуст католикам, що відвідають в 2018 році Марш за життя
  • Суб, 30/12/2017 - 17:52

Кардинал Дональд Вюрл з Вашингтону, США, оголосив про те, що вірні католики можуть отримати повний відпуст за участь в Марші за життя 2018 року.

Поняття відпусту багато католиків часто не розуміють; він передбачає відпущення тимчасових покарань за вчинені гріхи чи скорочення терміну перебування в Чистилищі або для самої особи, або ж для душі померлого.

Відповідно до вчення Католицької Церкви, католики, що відвідають Марш за життя в США у 2018 році, будуть звільненні від усіх тимчасових покарань за їх гріхи. Іншими словами, якщо католик виконає усі умови відпусту, візьме участь в Марші за життя, а потім помре, то він одразу попаде до неба.

Як інформує LifeSiteNews, Марш за життя в США відбудеться 18-19 січня 2018 року.

Умовами для отримання повного відпусту є: відбути Сповідь, прийняти Святе Причастя, а також помолитись в наміреннях Святішого Отця впродовж восьми днів після відвідин Маршу за життя.

Особи, похилі віком, хворі та ті, хто через поважні причини не матиме змоги вийти з дому для участі в Марші, також зможуть отримати відпуст, якщо духовно в молитві приєднаються до Маршу за життя, пояснив американський єпископ Майкл Бербідж.