Цей рік став рекордним для місійної мережі Coming Home
  • Суб, 17/12/2016 - 13:34

2016 рік стане для мережі Coming Home рекодним – 5000 нових членів. Місійна мережа Coming Home об’єднує місіонерів та новонаверних в католицтво. Директор Coming Home Йон Марк Ґроді розповів для CNA що основними моментом у наверненні некатоликів до Католицької Церкви є потреба зустріти католиків, які самі є віруючими і можуть допомогти на шляху до Церкви.

Мережа Coming Home вершить свій апостолят також у співпраці з найбільшою світовою телемережою EWTN. На цій телемережі Coming Home продукує програму The Journey Home (Подорож додому). Coming Home заснована 25 років тому. За цей час їй вдалося організувати спеціальні апологетичні ресурси, створити катехитичні програми, які допомагають людям, які прагнуть прийти до католицтва.

Директор Coming Home зазначає, що цього року серед новонавернених є представники некатолицького духовенства, семінаристи, професори, протестантські служителі, а також частина тих католиків, які свого часу покинули Церкву і тепер бажають повернутися до Неї.

За 25 років люди, що навернулися в католицтво через посередництво Coming Home зараз служать в Церкві в якості єпископів, священиків, постійних дияконів, а також обрали дорогу монашества, більша ж частина навернених є активними мирянами.