Чернець на скейтборді забрав додому нагороду Emmy
  • Срд, 17/08/2016 - 12:55

Францисканець брат Габріель не є звичайним монахом, він не лише гарно співає Григоріанський хорал, але також добре їздить і виконує трюки на скейтборді.

Цей видатний францисканець привернув увагу Національної Академії Телевізійних Мистецтв і Наук в Сполучених Штатах. Наприкінці 2015 року за відео, яке було зроблено разом зі студією Films Spirit він отримав премію Emmy в Чикаго.

"Я хотів щоби основним результатом відео була просто любов", - поділився брат Габріель у своєму інтерв'ю - Любов до Бога і ближнього і любов до Матері Божої, якої світ не досвідчив. Ми робимо все для слави Божої та заради любові до Божої Матері, і завдяки цьому диску ми осягли цього на багатьох різних рівнях."Брат Габріель почав їздити на скейтборді задовго до того, як став ченцем. Протягом семи років він відточував свої навички, перш ніж, нарешті, почув голос, який покликав його до духовного життя і замінив скейтпарк на монастир. Протягом шести років він навіть не доторкався до своєї дошки. Та одного разу настоятель дав йому нетипове завдання: візьми свій скейтборд і ходи один раз на тиждень до скейтпарку, євангелізуючи людей своїм свідоцтвом. Брат Габріель, вірний своїм обітницям, виконав завдання. Завдяки їзді на скейтборді доніс Добру Новину багатьом молодим людям. І зараз, завдяки відеодиску - може дістатися до людей по всьому світу.