Четверо кандидатів у Президенти США заявили, що вони шоковані кримінальним переслідуванням pro-life активістів у США
  • Срд, 27/01/2016 - 14:37

У США наростає хвиля обурення шокуючим рішенням суду в Х’юстоні на користь «Planned Parenthood», а проти pro-life активістів, які викрили протизаконну діяльність цієї організації. До голосів протесту доєдналися і четверо кандидатів на посаду Президента США. Повідомляє американський pro-life портал «LifeSite».

Прес-секретар Бена Карсона Ларрі Росс, одного з республіканських кандидатів на пост Президента США заявив, що п. Карсон неймовірно шокований рішенням суду в Х’юстоні, який замість висунути обвинувачення «Planned Parenthood», висунув звинувачення проти того, хто розвінчав огидну й незаконну діяльність «Planned Parenthood». «Як Президент він не тільки докладе усіх зусиль, щоб відрізати цю організацію від федерального фінансування й притягнути її до відповідальності за злочини проти ненароджених» - заявив прес-секретар п. Карсона.

Інший республіканський кандидат – Карлі Фіоріна також заявила, що вона шокована рішенням суду, та що у випадку її обрання Президентом у федеральному бюджеті не буде жодної копійки на фінансування «Planned Parenthood».

Республіканський сенатор і претендент на пост Президента США заявив, що він шокований, що проти реальних торговців органами абортованих дітей з «Planned Parenthood» не висунуто ніяких звинувачень, а звинувачення висунуто проти тих, хто не зробив нічого поганого, а навпаки намагався викрити протизаконні активності «Planned Parenthood».

Губернатор Майк Хакабі у своєму Твіттері написав, 25 січня, що це хворий день в Америці, коли американська влада карає тих, хто викриває зло.