Цього року розпочнуть знімання продовження фільму Мела Ґібсона «Страсті Христові»
  • Срд, 11/01/2023 - 14:27

Згідно з нещодавнім повідомленням, сиквел до фільму Мела Ґібсона «Страсті Христові» розпочнуть знімати навесні 2023 року. Джеймс Кевізел повернеться до ролі Ісуса. Про це пише churchpop.

Продовження культової стрічки режисер анонсував ще у 2016 році. Протягом останніх кількох років з’явилося кілька подробиць проєкту під назвою «Страсті Христові: Воскресіння», включно з «надприродними ідеями» Ґібсона для фільму.

Говорячи у 2016 році про сиквел до своєї стрічки, Мел Ґібсон назвав Воскресіння Христа дуже великою темою, яку важливо розглянути. Тож майбутній фільм не може бути просто візуалізацією. «Ми всі можемо прочитати, що сталося, але для того, щоб справді відчути та дослідити глибші значення того, про що йдеться, потрібно буде трохи попрацювати», – зазначив режисер, у іншому інтерв’ю також додаючи, що Воскресіння – це дивовижна подія, і, щоб просвітити, що вона означає, необхідно підкріпити її речами навколо. 

Фільм «Страсті Христові» 2004 року вартістю 45 мільйонів доларів повністю профінансували режисер Мел Ґібсон та його компанія Icon Productions. Стрічка зібрала понад 600 мільйонів доларів у всьому світі, ставши найуспішнішим незалежним фільмом усіх часів. Це також був найкасовіший фільм у релігійному жанрі та найкасовіший фільм із рейтингом R на той час.

Повідомлення про зйомки нового фільму оприлюднив worldofreel. Зазначають, що Ґібсон наполегливо працював над сценарієм зі сценаристом ще однієї своєї відомої стрічки – «Хороброго серця» – Рендаллом Уоллесом, і є вже шість чернеток сценарію. «Воскресіння» буде зосереджено на двадцяти чотирьох годинах, що охоплюють страсті Ісуса та події, які відбулися за три дні між Його розп’яттям і Воскресінням.