Д-р Ґабріела Кубі: Синодальний шлях започаткує в Церкві сексуальну революцію
  • Птн, 07/02/2020 - 11:59

Німецький соціолог д-р Ґабріела Кубі, експерт у галузі гендерної ідеології, з великим болем висловилася про Синодальний шлях в Католицькій Церкві в Німеччині. На її думку, весь процес полягає просто у відкритті Церкви на сексуальну революцію.

Кубі брала участь у протесті, який відбувся 18 січня в Мюнхені – столиці Архиєпархії Мюнхена та Фрайзінга, яку очолює кардинал Рейнхард Маркс, голова єпископату Німеччини та головний ініціатор Синодального шляху.

Протест організувала міжнародна коаліція католиків «Acies Ordinata». У ньому взяли участь Архиєпископ Карло Марія Вігано, проф. Роберто де Маттеі, головний редактор LifeSiteNews.com Джон-Генрі Вестен, а також австрійський католицький активіст Александер Цуггуель, відомий тим, що скинув фігури Пачамами у Тибр.

Протестувальники також опублікували в Інтернеті маніфест, в якому вони критикували Синодальну дорогу і закликали німецьких католиків припинити сплачувати церковний податок, адже це означає фактичну підтримку модерністської програми єпископату Німеччини.

– Я дуже задоволена цим протестом. Це як кровопостачання до Німеччини від людей, які не бояться сказати правду. Вони не понівечені політичною коректністю і страхом, отже, їх не можна стримувати стояти на передовій і говорити правду, – сказала д-р Кубі в інтерв'ю «National Catholic Register».

Вона додала, що сьогодні вже не можна просто намагатися захистити себе, бо це не допоможе. Відступаючи за лінію фронту, щоб уникнути ударів, означає, що ви погоджуєтесь на поступ противника.

Соціолог закликала, щоб, згідно зі словами Ісуса, католики були мудрими, як змії, і без зла, як голубки. У всіх діях треба зберігати велику мудрість. Д-р Кубі вказала на потребу уникати агресивної риторики.

Вона наголосила, що Синодальний шлях був «ретельно продуманий, щоб маніпулювати сумлінням віруючих на користь прийняття нової Церкви, яка адаптується до вимог сексуальної революції».

– Оскільки більшість єпископів є «марксистами» (прихильниками кардинала Маркса), ефект Синодального шляху буде таким, як передбачається: зміна вічного вчення Церкви про священство – целібат і свячення жінок – а також про сексуальну мораль – зазначила Кубі й додала, що в Церкві вже немає простору, де можна разом шукати правду.