Де дивитись трансляцію молитви за мир, яку очолить Папа Франциск
  • Суб, 28/05/2022 - 21:04

Молитва на вервиці з нагоди завершення Марійського місяця, яку Папа Франциск очолить у базиліці Santa Maria Maggiore і в якій візьмуть участь представники української громади Риму, супроводжуватиметься трансляціями з Ватикану з українським коментарем.

 

Як ми повідомляли, у вівторок, 31 травня 2022 р., Папа Франциск очолить проказування молитви на вервиці перед статуєю Марії Цариці миру в римській базиліці Santa Maria Maggiore. Разом з Папою десятки Розарію проказуватимуть українська сім’я, люди, що мають відношення до жертв війни, військові капелани. В базиліці, серед інших, будуть присутні представники української громади Риму.

Ватиканські медіа організовують з цієї нагоди спеціальні трансляції з коментарем українською мовою. Отож, за молитвою в Папській базиліці Пресвятої Марії можна буде слідкувати на порталі VaticanNews, що вестиме як відеотрансляцію на каналі Youtube, так і потокову трансляцію через WEB-радіо. Крім того, трансляція богослужіння з українським коментарем вестиметься у радіоефірі на короткій хвилі 31-го метра частотою 9705 кГц.

Початок молитви о 19:00 київського часу.