Disney випустить перший «сімейний» фільм із відкритим персонажем-геєм
  • Срд, 15/08/2018 - 18:10

Компанія «Disney» продовжує проштовхувати гомополітику у сфері кінематографу. Стало відомо, що у 2019 році компанія представить фільм, що міститиме персонажа, котрий є відкритим геєм.

Британський комік Джек Вайтгалл зіграє роль персонажа-гея у фільмі «Jungle Cruise», випуск якого заплановано на жовтень 2019 року. Головні ролі у фільмі виконають Двейн Джонсон та Емілі Блант.

Як інформує LifeSiteNews, Вайтгалл виконає роль брата головної героїні. Персонаж-гей дуже ефектний, товариський і смішний. «Події сценарію відбуваються в той час, коли було соціально неприпустимо бути геєм; і це  важливий поворотний момент», - пише видання «Тhe Sun», додаючи, що події фільму відбуваються в 19 столітті.

Хоча «Тhe Sun» називає цей фільм першим в історії «Disney», в якому присутній гей-персонаж, варто зазначити, що екранізація «Красуня і чудовисько» 2017 року викликала хвилю спротиву через запровадження персонажу, який в кількох коротких моментах пропагує гомосексуальність. Окрім того, компанія «Disney» поширює гомосексуальність у своїх парках розваг, товарах, а також ТВ-шоу для підлітків, дітей і навіть дошкільнят.