Для потреб військових освячено переобладнаний автомобіль під сауну
  • Втр, 30/06/2015 - 17:54

Під час святкових заходів до Дня Конституції України, 28 червня в м. Жовква священики освятили автомобілі, один з яких використовуватиметься як мобільна сауна для потреб військовослужбовців на Сході України.

Отець Михайло Ткачів, синкел Сокальсько-Жовківської єпархії, наголосив, що молитва Церкви – це наймогутніша зброя в протистоянні зі злом, а старання про мир та здоров’я воїнів мають бути пріоритетними, щоб освячувати не засоби для ведення війни, а середники для процвітання держави та «весільний одяг» для молодих військовослужбовців.

До переобладнання авто долучились небайдужі мешканці міста Жовква, волонтери та місцеві підприємці.

Мобільну сауну планують відправити у батальйон Луганськ-1 через залізницю, з умовою, що вона буде в користуванні усіх солдат, добровольців, які знаходяться на даному периметрі оборони територій України, а не генералів, комбатів та їхніх заступників.

Представники ГО «Допомога армії України –Жовква» та волонтери дякують усім, хто коштами, матеріалами та зусиллями долучився до ремонтів автомобілей та встановлення сауни. Зокрема волонтери вельми вдячні о. Василю Батюку та парафіянам церкви св. Трійці м. Жовква.