Для виготовлення певних вакцин фармакологічні компанії досі використовують тканини абортованих дітей, - експерт
  • Суб, 16/03/2019 - 17:21

Для виготовлення певних вакцин фармацевтичні компанії використовують тканини абортованих дітей. Про це 13 березня розповіла експерт Дебі Віннедж, виступаючи на конференції «Віра, наука та свідомість: використання абортованих плодів у фармацевтичній промисловості» у Римі.

У своїй презентації вона навела факти, що базуються на документації, отриманій від науковців, котрі беруть участь в дослідженні вакцин, а також пояснила чому абортованих дітей і досі використовують в індустрії вакцин.

Чи законно це? Пані Віннедж пояснює, що «від 1993 року у США це спонсорувалось федеральними коштами після того, коли президент Клінтон підписав закон, пролобійований фармацевтичною індустрією». «Існує велетенський ринок, вартістю мільярди доларів, що створює патенти, продає клітинні лінії від компаній, що зберігають і перепродують матеріал абортованих дітей», - пояснила вона.

«Ні більшість медиків, ні Католицька Церква» не знають про «брудну історію примусових абортів, вчинених задля дослідження вакцин та їх подальшого виготовлення», - розповіла Віннедж. – «Однак, поки лікарі і духовенство не об’єднаються по всьому світу, вимагаючи моральної альтернативи, фармацевтична індустрія не зміниться».

Як пояснила Дебі Віннедж в інтерв’ю для LifeSiteNews, уся ця історія сягає корінням періоду близько 100 років тому, коли в США став поширеним рух євгеніки. В той час жінок, які завагітніли, маючи певні відхилення, або ж будучи неодруженими, стерилізували чи абортували їхніх дітей. В той же ж час по світі поширювалась епідемія поліомієліту, і науковці почали працювати над розробленням вакцини від нього. У 1930-их вони відкрито визнали, що використовували абортованих дітей у своїх дослідженнях.

Д. Віннедж спростувала поширений міф, відповідно до якого для цієї мети було вчинено тільки кілька абортів, і то дуже давно. Вона розповіла, що для того, щоб вивести ідеальну лінію клітин, було вчинено сотні абортів.

«Можу пояснити так: віруси добре ростуть на різних типах тканин – як людських, так і тваринних, а також середників інших культур. Для того, щоб виготовити тисячі доз, науковці встановили лінії клітин, взятих з різних тканин кількох органів: серця, тимусу, сітківки та легень. Вони вирощують в лабораторіях клітини з тканин, і коли виникає здоровий стабільний розвиток – це лінія клітин, яку можна заморозити, а потім відтворити і використовувати знову і знову в майбутньому. Але, так само як людина має кінцевий життєвий цикл, так і нормальні людські клітини, які використовують у вакцинах. Більшість із сучасних вакцин, що використовують лінії клітин абортованих плодів, були утворені з легеневої тканини абортованих дітей», - пояснює експерт.

Організація «Сhildren of God for Life», до якої входить п. Віннедж, має перелік вакцин, які були виготовлені з використанням тканин абортованих дітей (можна переглянути за посиланням). Окрім того, також організація подає перелік морально допустимих альтернатив цим вакцинам (в таблиці синім кольором).

Варто зазначити, що до цього переліку входить вакцина Priorix Tetrа компанії GlaxoSmithKline від КПК, яка від 2010 року не має морально допустимої альтернативи.

«Деколи батьки запитують мене вакцинувати дитину від певного захворювання чи ні, якщо не існує морально допустимої альтернативи. Однак з цим запитанням вони повинні звертатись до Бога в молитві і робити те, що Він вкладає у їх серця», - зазначає Дебі Віннедж.