До Всесвітнього дня молоді у Панамі оголошено конкурс для католицьких кінорежисерів
  • Втр, 24/07/2018 - 20:07

З нагоди Всесвітнього Дня Молоді 2019 оголошено конкурс, метою якого є заохотити молодих кінорежисерів створювати короткі відео, що поширюють істину, красу і доброту.

«Ми шукаємо усілякої нагоди, щоб плекати наступне покоління молодих кінорежисерів, творців відео та тих, хто прагне ділитись своїми історіями через впливовий засіб кінематографу», - зазначила засновниця і директор католицької кінематографічної компанії «Goodness Reigns».

Конкурс носить назву «Ділись історією» і включає чотири категорії: найкращий фільм для підлітків до 18 років, найкращий фільм для дорослих від 18 років, найкраще відео з оригінальною музикою та найкраще висвітлення поточної благодійної чи місійної діяльності. Переможець у кожній категорії отримає приз в сумі 1000 доларів.

Конкурс є офіційною частиною ВДМ 2019 у Панамі. Окремі фільми будуть показані впродовж 22-27 січня в рамках проведення Дня молоді у цій країні.

Тривалість фільмів має бути до 7 хвилин. Заявку на участь слід подати до 15 жовтня.

Учасників оцінюватимуть за їх здатністю передати послання, залучити молодь, розвинути оригінальний контент та стимулювати до роздумів.

Теми фільмів можу місити вчення Церкви, життя святих та історії з Біблії. Також можна висвітлювати тематику таїнств, питань соціальної справедливості та місійної діяльності, інформує CNA.

Більше інформації про конкурс можна знайти за посиланням:

www.goodnessreigns-contest.com