«Допомога» біженкам з України: ліві хочуть створити можливість аборту у кожній польській лікарні
  • Втр, 29/03/2022 - 15:38

Війною в Україні хочуть скористатись ліві організації, що просувають вбивство ненароджених дітей. Перед обличчям бомбардувань цивільного населення та терактів, Amnesty International переймається станом «репродуктивних сексуальних прав», а ООН поспіхом відправила до України ранньоабортативні засоби. Крім того, із своєю «ініціативою» виступили польські аборціоністки.

Ванда Новіцка разом з товаришками вимагає від міністра охорони здоров’я Польщі подбати про те, щоб усі польки та українки, котрі були зґвалтовані і в результаті завагітніли, могли пройти процедуру аборту у кожній публічній лікарні. «І щоб вони не були змушені їхати з Жешува до Щеціна, з Любліна до Зєльоней Ґури, їм слід надати можливість перервати вагітність якомога найближче до того місця, де вони перебувають», - наголосила вона.

Це черговий доказ того, що аборт останнім часом став панацеєю майже від усього, починаючи від стресу, пов’язаного із занадто малим помешканням, і завершуючи батьківською «незрілістю». Тепер позбавлення життя беззахисної дитини вважають найкращою терапією пост-травматичного синдрому.

«Жінка, яка завагітніла в результаті зґвалтування, кожного наступного дня переживає травму», - говорить польська ліва активістка, забуваючи, що не меншу травму переживають матері, котрі погодились вбити свою дитину.

Прикриваючись прагненням допомогти українським жінкам, котрі були зґвалтовані російськими солдатами, польські аборціоністки хочуть створити прецедент, який дозволить знайти точку дотику для подальших зусиль на користь розширення права на вбивство ненароджених дітей.