Дослідження кажуть, що гомосексуалізм «заразний»
  • Втр, 04/02/2014 - 13:42

Гомолоббі  в паніці. Авторитетні наукові дослідження підтверджують, що гомосексуалізм «заразний» - шокуючий підсумок Марка Реґнеруса.

Марк Реґнерус є професором соціології в Остонському університеті Техасу (США). У 2012 році він опублікував результати своїх досліджень дорослих, котрі, будучи дітьми, виховувались гомосексуальними парами. Підсумок його досліджень, опублікований в престижному журналі Social Science Research, викликав паніку в гомосексуальних лобістів. Результати дослідження однозначно заперечують гомосексуальні пропаганди про те, що з гомосексуалізмом народжуються і виховання на нього не має жодного впливу.

Підсумок Реґнеруса був базований на обширній анкеті, розробленій рядом фахівців, які займаються дослідженнями родин. Її адресатами були загалом люди у віці 18-39 років, проте сферою дослідження був їхній досвід з періоду виховання в родині та різні аспекти функціонування в дорослому віці.

Результати досліджень показали суттєву різницю в функціонуванні між особами, які жили в звичайній родині та рештою. Наприклад, люди, які задекларували, що виховувались батьками гомосексуалістами, частіше входять в конфлікт з законом, більш схильні до вживання наркотиків, мають думки до самогубства, проблеми з тривалістю емоційних зв’язків та дуже часто вдаються до зрад в стосунках. Такі особи також частіше за інших користуються послугами психологів.

Ще більш шокуючі результати досліджень в питаннях сексуальності. 31% осіб вихованих мамами-лесбіянками та 25% батьками-геями вказали, що були змушувані батьками до сексуальних стосунків.  І найбільш вражаюче: тільки 61 % осіб вихованих мамами-лесбіянками та 71 % осіб вихованих батьками-геями окреслюють себе як «цілком гетеросексуальних осіб». Це означає, що відповідно 40% і 30% дітей вихованих батьками гомосексуалістами вважать себе гомо- або бісексуалами. Тобто, в середньому кожна третя дитина, вихована гомосексуальними парами, «заразились» гомосексуалізмом.

Підсумок дослідження Реґнеруса польською мовою був опублікований в науковому виданні «Fides et Ratio» і доступний за посиланням http://www.stowarzyszeniefidesetratio.pl/Presentations0/14-06Regnerus.pdf.

Джерело: www.catholic-media.org