Другий форум УГКЦ Центральної та Західної Європи відбудеться у Римі восени 2018 року
  • Пон, 26/06/2017 - 21:37

У Римі відбулась зустріч оргкомітету, що розпочав підготовку до Другого форуму мігрантів УГКЦ Центральної та Західної Європи.

У зустрічі взяли участь Апостольський Візитатор для українців греко-католиків Італії владика Діонісій Ляхович, Голова ПМВ владика Йосиф Мілян, єромонах Юстин Бойко, секретар вл. Діонісія Ляховича о. Іван Стефурак, національний Координатор для українців греко-католиків в Італії о. Володимир Волошин, секретар ПМВ о. Андрій Гах, референт ПМВ о. Роман Ільницький, президент асоціації "Свята Софія" о. Марко Семеген.

Учасники оргкомітету обговорили організаційні моменти підготовки до Форуму.

Другий форум УГКЦ Центральної та Західної Європи відбудеться у Римі восени 2018. Тема форму – українська молодь в Європі. У форумі візьмуть участь миряни, представники мігрантських організацій, молодіжних рухів та духовенства.

Мета форуму - звернути увагу та обговорити потреби і виклики, які стоять перед української молоддю в Європі.

У рамках форуму також відбудеться з'їзд молоді, який завершиться концертом.

Нагадаємо, за ініціативи Пасторально-міграційного відділу УГКЦ 21-22 жовтня 2016 у португальському місті Фатіма відбувся перший Форум мігрантів УГКЦ Центральної та Західної Європи, під час якого вирішили проводити такий захід щодва роки у різних країнах.