Федеральний комісар скаутів Європи закликав долучитися до молитви українців
  • Втр, 27/01/2015 - 22:28

Друзі, просимо прочитати лист федерального комісара FSE Мартіна Гафнера щодо ситуації в Україні.

«Щойно закінчилась конференція по скайпу з українськими крайовими.  Кожного дня ми чуємо з новин про війну на сході України, але ми не  задумуємось, що це стосується і нас особисто.

Скаути в Україні живуть своєю присягою і допомагають у зборі харчів, одягу  та  медикаментів для військового регіону. Кожен хлопець чи дівчина може  допомагати на своєму місці, бути чистими у своїх вчинках, жити у  християнській любові, яка є сильнішою за гроші, владу та зброю.

Кожна з наших країн є тим чи іншим чином втягнута у конфлікт на сході  України.  Ми покликані, обрані, а особливо наші брати та сестри з України,  жити в такий  важкий історичний час, щоб приготувати нове покоління молоді  для  утвердження Божого Царства на землі. Прикладімо максимум зусиль,  щоб  бути добрими слугами.

Я запрошую вас долучитись до щоденної молитви всіх українців різних  конфесій за їх мир та єдність. Це стане можливим тоді, коли весь світ з його  владою, грошима та зброєю схилиться на коліна, щоб визнати Божу владу. Відновімо нашу посвяту Пресвятому Серцю Ісусовому о 21.00 за Українським часом. Ваш у скаутінгу Мартін»