Французька битва проти трансґендерного виховання дітей
  • Пон, 27/09/2021 - 20:38

Французькі лікарі, судді, адвокати, інтелігенція, вчителі та батьки подали рішуче звернення проти трансґендерного виховання дітей. У ньому йдеться про те, що у дітей "крадуть дитинство" та "роблять товар із тіла" неповнолітніх, яких усе частіше призвичаюють до думки про можливість змінити стать. Вони звинувачують медії у свідомому пропагуванні ґендерної ідеології, незважаючи на відомі її згубні наслідки.

"Ми більше не можемо мовчати про те, що вважаємо серйозним збоченням в ім'я емансипації "трансґендерної дитини" (яка стверджує, що вона не народилася у "належному тілі"). Радикальні дискурси узаконюють прагнення змінити стать просто на основі сприйняття, що подається, як істина. Проте це відбувається ціною довічного лікування і навіть хірургічного втручання (видалення грудей або яєчок) на тілах дітей та підлітків", – пишуть підписанти звернення. Вони зазначають, що ідеологічна індоктринація, за яку співвідповідальними є й медії, провокує різке зростання кількості дітей та підлітків, які прагнуть змінити стать. За приклад вони наводять регіон Іль-де-Франс, де десять років тому таких запитів було десять на рік, а нині десять на місяць. Вони вказують на те, що такі діти стають жертвами на все життя: стають довічними рабами гормональних засобів, які продають фармацевтичні компанії, та подальших операцій у погоні за химерною мрією про бажане тіло.

Підписанти звернення вказують на посилення суспільного тиску на людей, які не підтримують ґендерну ідеологію. Це супроводжується ексклюзивною зміною мови, що є ознакою ідеологічного контролю. "Панує плутанина, яка значною мірою підтримується з метою маніпулювання людством у його глибині", – йдеться в документі. Зміни, що відбуваються у законодавстві, доводять, до яких драматичних наслідків це призводить. У Шотландії уряд у серпні видав нове розпорядження щодо інтеграції ЛГБТ, відповідно до якого діти зможуть змінювати ім’я та стать у школі вже з початкової школи без згоди батьків. У Великобританії судді замість того, аби захищати дітей, постановили, що відповідальність за рішення про те, чи є вони достатньо компетентними та зрілими для проходження незворотного й експериментального гормонального лікування зі зміни статі, покладається виключно на лікарів. У Великобританії навіть 8-річним дітям, які нічого ще не усвідомлюють, давали препарати, що блокують статеве дозрівання. Наймолодшій дитині, яка пройшла курс конверсійної терапії, було лише 3 роки. Підписанти звернення щодо трансґендерного виховання дітей наголошують, що відсутність чітких та відкритих дебатів на цю тему є сучасною тиранією та новою формою репресій.