Франківців запрошують на “Марш за життя та сімейні цінності”, який пройде в місті до Дня матері
  • Чтв, 03/05/2018 - 12:29

Такий марш в обласному центрі Прикарпаття проходитиме вже не вперше.

З нагоди Дня матері, його проводили декілька років поспіль і щоразу до нього приєднується все більше охочих висловитися за збереження життя та християнських цінностей в Україні – священики різних християнських конфесій та церков, мешканці та гості міста.

Цього року “Марш за життя та сімейні цінності” відбудеться в Івано-Франківську у неділю, 13 травня, на День матері. Початок о 15 годині.

Збір учасників – на площі біля Івано-Франківського драмтеатру. Маршрут: вулиця Незалежності – Вічевий майдан. У програмі заходу – Народне Віче та гала-концерт в рамках фестивалю “Вгору Серця”.

"Ми всі збираємося і показуємо, що виступаємо за життя, за сімейні, християнські цінності. І вважаємо це основою нашого міста. Важливо, що долучаться до цього мери міст, які ухвалили рішення про захист сімейних цінностей. Ми запрошуємо до участі представників усіх конфесій, адже у цьому напрямку ми єдині", – каже міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Ярослав Дубас, очільник івано-франківського руху “За життя”, сказав, що цей масовий захід має підкреслити важливість життя кожної людини:

"Ми вже шостий рік проводитимемо такий захід. Тут йде мова не лише про життя ненароджених дітей, а про життя кожної людини. Щоб воно мало найвищу цінність. У наступну неділю такий марш буде у Тернополі, також буде проходити у Києві".

Організатори закликають усіх франківців приєднатися до цього заходу, щоб показати свою єдність у відношенні до збереження традиційних християнських цінностей.

Джерело: Місто