Гейтс, Сорос, Блумберг та інші «спонсори» ВООЗ. Що ці «філантропи» отримують взамін?
  • Втр, 05/05/2020 - 14:42

«Конференції на Фіджі і Мальдівах, значні дотації від прихильників абортів, фундації Гейтсів, Джорджа Сороса і фармацевтичних концернів. Взамін поширення абортів, ідеології ЛГБТ, абортативних засобів, вакцинації і антинікотинових таблеток. Так працює Всесвітня організації охорони здоров’я (ВООЗ)», інформує niezalezna.pl.

Щороку ВООЗ отримує значні дотації від найбільших фармацевтичних концернів, як, для прикладу, GlaxoSmithKline чи Novartis AG, котрі сплачують організації десятки мільйонів доларів. В обмін, ВООЗ публікує інструкції, які, дивним чином, є вигідними власне фірмам, що спонсорують ВООЗ, а серед інших Європейський Союз наполягає на тому, щоб їх якомога швидше реалізувати.

Саме так відбувається із поширенням абортів, ідеології ЛГБТ чи вакцинації у ВООЗ. Другим по величині найбільшим спонсором ВООЗ є фонд Білла і Мелінди Гейтс, який відомий тим, що підтримує проабортативні рухи та гарантує мільярдні інвестиції у сферу широкого доступу до контрацепції. У 2018-2019 роках організація подружжя Гейтсів надала ВООЗ «підтримку» в сумі близько 600 мільйонів доларів. Ця «допомога» становить близько 10 відсотків від річного бюджету ВООЗ. Крім того, фонд Гейтсів є також одним із акціонерів GAVI (Глобального альянсу вакцинації та імунізації). Внески до ВООЗ від GAVI у 2018-2019 роках становили понад 300 мільйонів доларів.

Білл і Мелінда Гейтс також підтримують організації, що займаються поширенням і підтримкою абортів (чи, як його тепер називають, «відповідальним плануванням сім’ї»). У 2001-2019 роках фонд Гейтсів переказав майже 68 мільйонів доларів на користь організації «DKT International». Ця організація, серед іншого, займається продажем «абортативних ліків» і «наборів для ручного вакуумного відсмоктування», які, на думку представників DKT, мають на меті допомогти при «запобіганні небезпечних абортів».

Ще одним об’єктом, що переказує кошти ВООЗ, є Фонд Джорджа Сороса, який підтримує діяльність ВООЗ у сфері гендерної рівності (150 тисяч доларів у 2014-2019 роках).

Внески на користь ВООЗ переказував за посередництвом свого фонду Майкл Блумберг, котрий в якості кандидата на президента США у своїй передвиборчій програмі наголошував на необхідності боротьби за визнання прав ЛГБТ-осіб, а також права на аборт як основне право людини. Фонд Блумберга в 2014-2019 роках переказав на користь ВООЗ майже 55 мільйонів доларів. В результаті, майже у всіх документах ВООЗ з’являються формулювання, які майже цитують політичну програму прогресивних лівих.