«Гідність Адама»: у Києві презентуватимуть нову книжку Блаженнішого Любомира
  • Чтв, 14/04/2016 - 08:38

15 квітня 2016 року в книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3) відбудеться презентація книжки «Гідність Адама». Початок о 14.00. В основу книжки лягли бесіди з Блаженнішим Любомиром (Гузаром). Автор і упорядник видання – Катерина Щоткіна, дизайн обкладинки – Юрко Іздрик.

«Книга-бесіда з Блаженнішим Любомиром про цікаве сьогодення і тривожне майбутнє людства, про виклики, які ставить сучасний світ перед нами, про те, як не втратити гідність у вирі новітніх досягнень, як зберегти Божі дари – світ і людину в ньому», – ідеться в анотації до книжки «Гідність Адама».

hidnist_adama1

У презентації візьмуть участь: Блаженніший Любомир, Верховний Архиєпископ-емерит УГКЦ, Катерина Щоткіна, автор і упорядник видання, та Віктор Єленський, релігієзнавець, народний депутат України.

«Треба зберегти людину – а людина є особистістю, тобто особливою, відмінною від інших. Те, що затирає мою особливість, робить мене меншим ніж людина, є небезпечним, бо обмежує мої можливості. Навіть якби на Землі були самі Моцарти – що б це дало розвитку музики?» – ставить риторичне питання у першому розділі Блаженніший Любомир.

Книжку обсягом 160 сторінок видало видавництво «Друкарські куншти».

Презентацію організовують Департамент інформації УГКЦ та книгарня «Є».