Глава УГКЦ привітав медиків з їхнім святом: «Ви на передовій боротьби за здоров'я людей»
  • Нед, 21/06/2020 - 16:51

У своєму спеціальному відозверненні з цієї нагоди Предстоятель УГКЦ відзначив, що ми сьогодні переживаємо особливий момент випробування не тільки медичної системи охорони здоров'я України, але й момент особливої поваги до тих, хто сьогодні навіть ризикуючи власним життям і здоров'ям служить хворим, немічним, а часом навіть вмираючим.

Блаженніший Святослав подякувати усім тим, які служать здоров'ю людини, виконуючи оце високе покликання лікарського мистецтва. «Від імені усіх ваших хворих, але також і здорових, хочу подякувати вам за вашу працю. Хочу подякувати за те, що ви в таких надзвичайних обставинах геройськи сповняєте своє професійне завдання і покликання», – сказав Предстоятель Церкви.

 

«Ми сьогодні з вдячністю схиляємо голову перед вами, – сказав він, – і дякуємо за те, що перебуваєте наче на передовій боротьби за здоров'я людей в часи цієї хвороби, яка сьогодні напастує усіх нас. Ми молимося за вас. Підтримуємо вас і дякуємо вам».

Блаженніший Святослав побажав, аби Господь Бог вигородив медичних працівників своїм милосердям за все те, що вони віддають за здоров'я наших ближніх.

«Нехай Бог благословить нас, ваші сім'ї і обдарує усіх нас добрим і міцним здоров'ям», – сказав на сам кінець Глава УГКЦ.