Голокост християн в Іраку – ЗМІ мовчать (фото 18+)
  • Втр, 19/08/2014 - 14:40

ЗМІ говорять про вбивства у різних релігійних сектах, але чомусь вперто мовчать про Голокост Християн – людиновбивство по відношенню до християн на небаченому досі в історії людства рівні, і не лише в Іраку!

На фото дитя напередодні смерті – так його сфотографували бойовики ІДІЛ, щоб такими зображеннями залякувати інших і прославити свій шалений терор.

Ральф з видання «Catholic Online» отримав е-майл із фотографіями християнських жінок із надрізаними горлами, кров яких збирають у відра; діти з відрізаними горлами, а інші – померли від виснаження, голоду і спраги. Дітей вбивають просто через те, що вони походять з християнських сімей.

Ісламські терористи з ІДІЛ (Ісламська держава Іраку і Леванту) запровадили обіцяне вбивство християн в Мосулі, а розпочали з дітей. В інтерв’ю «CNN» халдейсько-американський бізнесмен Марк Арабо розповів, що різанина в Мосулі розпочалась з того, що дітям відтинали голови, натягали їх на палі і розміщували в місцевому парку. Минулого тижня він був присутній на зустрічі з іншими представниками свого суспільства в Білому Домі, де закликав американських політичних лідерів надати притулок близько 300 тисячам християн, що втікають від терору ІДІЛ. «Світ ще не бачив такої різанини», – розповів він в інтерв’ю «CNN». Такі вбивства там є нормою… І хоча в історії мали місце людиновбивства, в тому числі в Руанді і колишній Югославії, в Камбоджі, проте голокост по відношенню до християн і інших меншин в Іраку є надзвичайним, бо він проводиться із явним задоволенням і радістю, яку публічно виявляють. Терористи, котрі вторглись в Мосул і інші давні християнські спільноти в Сирії та Іраку, знімали відеокліпи за власною участю, в яких демонстрували вбивство цивільних мешканців і спійманих військових.

«Вони дослівно радіють від вбивства, страху і терпіння, які відчувають їх жертви. Такий садизм можна порівняти із найчистішим проявом зла Різанини в Нанкіні під час Другої Японо-Китайської війни. Постійно з’являються фото із дітьми, вбитими лише за те, що вони були християнами», – розповідає Арабо і додає, що жінок ґвалтують і потім вбивають, а чоловіків вішають. – «Це люди, яким ставлять умову: або перейти на іслам, або загинути. Навіть сім’ї, які платили податок, накладений на християн ІДІЛ, тепер стають жертвами». Жінок, які є «дружинами»,  на підставі фальшивих тверджень їх «чоловіків» – бойовиків ІДІЛ, якщо вони не перейдуть на іслам, ґвалтують і вбивають. 

Не всі християни змогли втекти, дехто мусів опікуватись старшими родичами чи малими дітьми, чи з якоїсь іншої причини не могли покинути місто і втікати в пустелю. Можливо, хтось з них надіявся, що, сплативши податок (за те, що є християнами), зможуть врятуватись. Однак, в іншій частині Іраку біженці втекли в гори, де їх оточили бойовики ІДІЛ, і там на них чекає смерть: або від голоду, або від рук бойовиків.

Заяви ІДІЛ слід трактувати всерйоз. Вони можуть вчинити всілякі злочини. Вони вже показали, що не жаліють ні дітей, ні їх матерів. Вбивство є для них святом,  а самі вони не більше, ніж армія релігійних фанатиків і психопатів. Їх кількість зростає, бо ніхто в світі не робить нічого, щоб їх зупинити. Кожен мусульманський вбивця,  котрий має можливість дістатись території, куди втікають християни, приєднується до ІДІЛ і бере участь в шалених вбивствах.

І тепер це вже не справа одного Іраку, який не може сам собі дати раду. Уся планета несе відповідальність і має святий обов’язок швидко розібратись з ІДІЛ і нейтралізувати загрозу для усіх цивілізованих людей. Увесь світ пасивно сидить і дивиться на цю ганьбу – як на невідворотній символ, що переслідує людство.

 

Курдські чоловіки несуть тіла своїх дітей, які вмерли від знесилення, втікаючи зі своїх домівок – не маючи нічого їсти і пити.

 

Як хтось може відвернутись від дитини перед  обличчям смертельного удару? Відповідно до повідомлень з місця подій, усіх християнських дітей Мосулу вбивають.

 

Перейти на іслам або померти. Бойовики ІДІЛ розпинають жертв, оскільки для них розп’яття набирає особливого значення, що впокорює християн.

 

Вбиті діти, яких бойовики покинули на місці злочину.

 

Ісламісти вбивають жінок, надрізаючи їм горлянки, і збирають кров в миску, тримаючи голову таким чином, щоб дослівно висмоктати їх життя з шиї. Такі форми вбивства служать для залякування інших.

 

Сирійський батько тримає тіло своєї обезголовленої дитини, яку бойовики вбили за те, що вона походила з християнської сім’ї.

 

Християнських дітей в Мосулі систематично вбивають, а їх відрубані голови вішають на стовпах в парку, щоб залякати тих, хто любить своїх дітей.