Греко-католики Дарницького району міста Києва провели першу спільну молитву
  • Пон, 24/10/2016 - 14:15

23 жовтня 2016 р. парафіяни громади Святих Бориса і Гліба УГКЦ у Дарницькому районі міста Києва (Позняки-Осокорки), провели першу спільну молитву.

Очолив молитву о. Андрій Боднарук, адміністратор даної громади. Звертаючись до вірних священик зазначив, що ця подія є важливою та історичною для молодої греко-католицької парафії столиці: “Певним є те, що святі первомученики нашого народу Борис і Гліб, які є також покровителями цієї молодої парафії, мають в своїй опіці молитву кожного з нас. Сьогодні важливо попри всілякі труднощі не опускати рук, мати надію на Бога, та розвивати нашу маленьку, але щиру громаду Української Греко-Католицької Церкви, в Дарницькому районі. Та найважливіше бути гідними свідками Божої любові, щоб через це успадкувати життя вічне”, – наголосив він.

Після молитви священик представив мультимедійну презентацію про народження та перші кроки нової парафії. Пізніше присутні обговорили стратегію розвитку даної громади та визначили можливе місце проведення майбутніх Богослужінь.

Більше деталей та розклад Богослужінь у парафії Святих Бориса і Гліба подамо згодом.