"Хай Господь благословить кожного з вас, щоб ви могли відважно йти до дня перемоги" Кир Михаїл (Колтун) до військових НАСВ, з нагоди 27 річниці ЗС України
  • Чтв, 06/12/2018 - 18:19

5-12-2018 р. Б. в Національній академії сухопутних військ України імені гетьмана Петра Сагайдачного, у Львові, відбувались урочистості з нагоди 27-ї річниці Збройних Сил України. 

Серед запрошених гостей був також Керівник Департаменту військового капеланства Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви владика Михаїл (Колтун).

СВІТЛИНИ

"... Сьогодні ми хочемо заявитися перед Богом в лиці нашого народу, щоби Господь кожного з нас кріпив своїм благословенням, тим благословенням, яким Він світ сотворив, тим благословенням, яким Він нам сьогодні дає жити і в житті дає право захищати нашу свободу - це, що найважніше вжитті, бо як немає свободи, немає життя. І ми сьогодні робимо свято державі, заявляємося, що ми є захисниками того найбільшого добра, - щоб вільно вибирати добро, його відстоювати і дарувати ближньому.

Я Вас всіх вітаю з тим гарним, прекрасним святом.

Каже Господь, "не бійтеся, я з вами", і ці слова стають гаслом нинішнього дня, є дуже актуальними. Запевняю всіх вас Божим благословенням, Господь з нами.

Хай Господь благословить кожного з вас, щоб ви могли відважно йти до дня перемоги", казав у своєму слові Кир Михаїл.