Хмельничани багатотисячною ходою підтримали родинні цінності
  • Втр, 17/05/2016 - 01:38

На Марш сім'ї прийшли родинами, релігійними та громадськими організаціями, цілими школами. Марш сім'ї "Чоловіком та жінкою Бог створив їх" пройшов вулицями Хмельницького, аби утвердити прихильність містян до інституції сім'ї, повідомляє Depo.Хмельницький. 

Єпископ Кам'янець-Подільської дієцезії Лєон Дубравський ділиться своїми думками: "Держава християнська, святкуємо і пасху і різдво і зелені свята - свята всі святкуєм і раз – живем як без Бога. Такі закони дурацькі впроваджуєм, которі, ну, вони не вкладаються сьогодні в голові, розумієте?! Візьміть Святе письмо, відкрийте – Бог створив Адама і Єву, ну і ми повинні цього дотримуватися. Ідіть - розмоножуйтесь...".

Десять релігійних та національних організацій разом із парочкою громадських своєю присутністю підтримали ходу в Міжнародний день сім'ї. 

Зібравшись біля костелу Христа – Царя Всесвіту, хода пройшла майже 5 кілометрів містом. У неї вливалися перехожі і вже біля кінотеатру ім.Шевченка розпочалося свято: співи, розваги, виступи, забавлянки. Під час акції організатори збиратимуть підписи під зверненням до влади всіх рівнів щодо недопущення змін в Конституції, які стосуються одностатевих шлюбів.

Відео від http://33tv.com.ua/ :