Хор «Осанна» і спільнота «Новий Єрусалим» відвідали жінок-в'язнів
  • Втр, 05/02/2019 - 13:11

2 лютого, до ув’язнених жінок, що відбувають покарання у Збаразькій ВК №63 з Йорданськими відвідинами завітали в’язничний капелан – отець Омелян Колодчак і гості зі Львова – отець Василь Захарусь, хор «Осанна» і спільнота «Новий Єрусалим». 

Уже вдруге з виставою «Різдвяна містерія» і духовною літературою вони відвідують установу. Захоплива гра акторів аматорів, поєднана з колядками і різдвяною поезією не залишили нікого байдужим. Для бібліотеки засуджених жінок було передано 120 книжок: «Біографія Святого Духа» і  пояснення до Євангелія від Луки, Матея і Марка – «У школі Матея», «У школі Луки», «Євангеліє від Матея». 

Після різдвяної імпрези отці відсужили Молебень до Богородиці, після якого отець Василь окропив всіх Йорданською водою. Всі присутні приступили до мирування і отримали священиче благословення. Отець Василь побажав жінкам завжди відчувати дію Святого Духа. Для цього молитися, що Дух Святий просвітив, зміцнив, потішив, скріпив, підказував, що робити в житті для того, що змогти віднайти себе і перемінитися.

Отець Омелян подякував гостям від імені правлячого Архиєрея Василія Сименюка і владики Теодора за таку плідну міжєпархіальну співпрацю у служіння в’язням і подарував кожному образочки Зарваницької Божої Матері. А для засуджених жінок побажав відчувати себе завжди любленими дітьми Божими. 

Заступник начальника з виховної роботи – Людмила Василівна Леськів подякувала отцям за молитву, духовну науку і подарунки, акторам – за прекрасну гру.

світлини

Надія Тхір