Єдність з Богом – гарантія зростання особи
  • Втр, 13/02/2018 - 15:02

10 лютого 2018 р. Б. у приміщенні Католицької школи св. Василія Великого відбулись  Загальні збори Івано-Франківської Батьківської Християнської Асоціації.

Розпочалися збори вступним словом  о. Порфирія Шумила ЧСВВ, який на основі розповідей про Авраама й інших біблійних постатей показав значення віри і довіри своїх дітей Богу. Ще одним прикладом важливості християнського виховання в родині є батьки св. Терези з Лізьє – блаженні Луї та Зелі Мартен. Вони свідчили про християнське служіння у сім’ї, будуючи простір, сповнений віри та любові. У цій атмосфері зародилося покликання їхніх доньок. Тому для нас важливо є довіряти Богові за будь-яких обставин.

Основною метою діяльності Асоціації є об’єднання зусиль батьків заради визначального впливу на формування вільних, творчих, гідних громадян України через освіту та духовний ріст кожної родини. Для досягнення мети Асоціація ставить перед собою наступні напрями діяльності: сприяння освітнім проектам, що впроваджують у навчально-виховний процес християнські цінності,  діяльності освітніх закладів християнського спрямування, проведення культурно-просвітницьких та інформаційно-освітніх заходів, співпраця з державними структурами, органами місцевого самоврядування та ін. для розбудови в Україні чесного суспільства, справедливого порядку і демократичної держави.

Присутні ознайомились зі Статутом ІФ БХА, а також обрали керівні органи Асоціації. Отже, Головою правління, яка була обрана ще на Установчих зборах, є п. Мар’яна Ковальова, заступником – п. Оксана Храбатин. Секретарем Асоціації є п. Галина Тимочко, Головою ревізійної комісії – п. Тетяна Гринів. Духівником з благословення Архиєпископа і Митрополита кир Володимира (Війтишина) призначено о. Амвросія Козака ЧСВВ.

На зборах також обговорили план роботи на рік. п. Галина Гришко ознайомила із заходами для батьків, запропонованими комісією у справах освіти і виховання УГКЦ.

У суботу 17 лютого планується відпочинкова поїздка до Львова та катання на сноутюбах у «Їжак парку». Тож приєднуйтесь.