Єпископ Атаназій Шнайдер: ковідні привила можуть бути попередніми налаштуваннями знаку Звіра
  • Срд, 15/09/2021 - 14:49

Єпископ Шнайдер у розлогому інтерв’ю для LifeSiteNews також поділився своїми думками щодо есхатологічного виміру безпрецедентних «антиковідних» вимог.

LSN: Якою є Ваша відповідь тим, хто каже, що такі заходи, наприклад, як санітарна перепустка та широко розповсюджена вакцинація є абсолютно необхідними для того, щоб ми всі разом змогли відновити громадські свободи, і що відмовитись від них означає проявити егоїзм? Ми часто це чуємо: людей, які не хочуть приймати вакцини, називають егоїстами.

Єпископ Шнайдер: Ні, це не егоїзм. Якщо ви приймете вакцину, ви здобудете лише позірну свободу, тому що ця так звана санітарна перепустка перетворює вас на раба, тому що з цією перепусткою ваше тіло буде належати державі, а певним чином більше не вам і так далі, і саме так ви втрачаєте свободу. Як можна назвати це егоїзмом, коли не доведено, що вакцина захищає від зараження вірусом? Не доведено, що після прийняття вакцини ви не можете перенести чи передати COVID. Ми більше бережемо свободу, коли не приймаємо вакцинацію.

LSN: Чи є цей QR-код спробою нав’язати знак Звіра, про який говорить Одкровення, чи його своєрідним попереднім налаштуванням, оскільки невакцинований ризикує стати жертвою свого роду ув’язнення, яке для багатьох унеможливлюватиме заробіток на життя чи продовження навчання?

Єпископ Шнайдер: Можна сказати, що це, мабуть, уже своєрідна префігурація (попереднє налаштування) знаку Звіра. Може, я б не казав безпосередньо, що це вже безпосередньо знак Звіра. Я ще не маю всіх елементів, щоб сказати це, але, принаймні, ми можемо сказати, що це свого роду префігурація, тому що книга Одкровення говорить, що ви не зможете купувати чи продавати, якщо у вас немає знаку на руці, на вашому тілі. Це дуже подібно, коли люди, які не мають у своєму організмі вакцини - це знак - не можуть увійти до певних магазинів чи супермаркетів: вони не можуть увійти, вони не можуть купити чи продати там, і це буквально вже відбувається.

Я думаю, що ми повинні бути готові бути виключеними. Можливо, можна створити альтернативні системи: наприклад, ті, хто проти вакцинації, зможуть створити новий ланцюжок обміну, приватний обмін продуктами меншого обороту, з маленькими магазинами, в яких не зобов’язують ковідні перепустки, чи на відкритому повітрі, чи приватні ланцюги обміну продукцією. Я думаю, що це можливо встановити. У Франції проводяться великі протести проти примусової вакцинації: я думаю, що ці протести можуть призвести до нових взаємних систем купівлі та продажу необхідних продуктів, оскільки в протестах задіяно так багато людей. Сподіваємось, в інших місцях та в інших країнах можуть бути створені такі системи продажу продукції.

Ми повинні шукати альтернативи; це дуже важливо навіть для купівлі-продажу продукції. Коли ми виключені з громадського транспорту, наприклад, поїздів, автобусів тощо, ми можемо створити систему для подорожей на приватних автомобілях. Ми вже повинні шукати всі практичні можливості, щоб уникнути цієї нової вимушеної диктатури над нашим тілом і свободою. Якщо ми цього не зробимо, буде тоталітаризм, який буде повним, і це буде кінець кожного людського суспільства.

Я звертаюся навіть і до невіруючих, до усіх людей доброї волі: будь ласка, вже почніть планувати альтернативні системи, у транспорті, у купівлі та продажі продукції, можливо, і для навчання через приватні навчальні центри. Ми маємо розвивати це принаймні теоретично, а потім практично разом із усіма цими добрими людьми, які протестують: як вижити. Ми маємо укласти світовий альянс протесту та альтернатив; якщо ми цього не зробимо, то матимемо повну тоталітарну систему. І цього ми повинні уникати.

LSN: Чи можна QR-код, який використовується для підтвердження статусу вакцинації, вже сам по собі вважати певною формою знаку Звіра?

Єпископ Шнайдер: Так. Цей код буде містити всю особисту інформацію про Ваше здоров’я, яка вже перебуває під контролем держави. Цей код пов'язаний, наскільки я це розумію, з вакцинацією.

Вакцина містить принаймні деякі «сліди» аборту, навіть якщо вони дуже віддалені від жахливого вбивства дітей, яке вже є сатанинським актом. Використання їхніх тіл, їхніх тканин також є сатанинським, оскільки це бунт проти Бога, Життя подателя. У цьому випадку вакцини, забруднені абортом, мають певні сатанинські сліди, навіть якщо вони віддалені, сліди Звіра. Отже, вакцина з відповідним кодовим номером є попередньою конфігурацією знаку Звіра. Я не кажу, що це сам знак Звіра, щоб було зрозуміло, але це частково вже може бути попереднім налаштуванням цього знаку, і тому ми також маємо цього уникати. Цей код є аморальним певним чином, оскільки, повторюю, уряд повністю заволодіває Вашим тілом.