Європарламент: Що стоїть за доповіддю Луначек?
  • Чтв, 30/01/2014 - 17:15

В Європарламенті голосуватимуть за гомоадопцію, вплив на програму шкільного навчання, яке є вільним від будь-якого суспільного контролю, а  також за укладення гомосексуального «подружжя».

4 лютого 2014 р. Європарламент голосуватиме за прийняття резолюції (так зв. доповідь Луначек), що пропонує надати широких привілеїв гомосексуальним, бісексуальним, транссексуальним і інтерсексуальним (ЛГБТ) особам в питанні всиновлення дітей, здійсненні педагогічного виховання, укладання шлюбу і т.д.

Підписавши петицію, ми можемо посприяти відхиленню цієї резолюції! Підписати петицію можна тут.

Після фіаско резолюції, що підтримувала аборти, яка була  відторгнута Європарламентом 10 грудня 2013 р. перевагою у всього 7 голосів, лобі ЛГБТ не зупиняються у своїх намаганнях через систему правосуддя накинути своє бачення життя світу і цілому суспільству. Вже 4 лютого 2014 р. на обговорення Європарламенту буде подано проект резолюції під заголовком «Доповідь Луначек», яка під приводом недискримінації, хоче поставити осіб ЛГБТ понад правом і наділити їх нераціональними привілеями, тобто уможливити гомоадопцію, вплив на програму шкільного навчання, яка стане вільною від будь-якого суспільного контролю, призначення таких людей на посаду педагогів і вчителів, а також дозволити «подружжя».

Гомосексуальні подружжя і гомоадопція навіть не снилися більшості французів. Фактом є, однак, те, що кілька місяців тому в 2013 р. Франція стала дванадцятою країною в Європі, яка допускає адопцію гомосексуальними особами (інші держави: Великобританія, Іспанія, Бельгія, Голландія, Данія, Швеція і Норвегія, Фінляндія, Німеччина, Швейцарія і Словенія).

Ця петиція (так як і петиція стосовно Доповіді Естрелли) дійде до ключових європослів для успіху голосування. Попередні е-мейлові кампанії, що стосувалися резолюції, що сприяють  абортам, допомогли переконати нерішучих послів.

Джерело: www.catholic-media.org