Європейський Суд розглядає справу, що може визнати гомошлюби в Європі
  • Чтв, 07/12/2017 - 11:48

Європейський Суд справедливості має вирішити, чи «подружжя» двох гомосексуалів буде визнане серед усіх держав-членів ЄС, незважаючи на те, що деякі держави зберігають визначення подружжя як виключного союзу між чоловіком і жінкою.

Гомосексуали Едріан Коуман і Клей Гамільтон «одружились» в Бельгії в 2010 році і зараз проживають в США. Тепер Коумен хоче, щоб його батьківщина Румунія визнала одностатевий «шлюб», і він зі своїм партнером зміг туди іммігрувати та отримувати усі соціальні переваги, призначені для звичайних подруж.

Проте Конституційний Суд Румунії, замість того, щоб вирішити це питання самотужки, проголосував більшістю за те, щоб цю справу передати на розгляд до Європейського Суду справедливості.

Як інформує LifeSiteNews, рішення Європейського Суду матиме вплив на зміну прав одностатевих союзів одразу у шести країнах. Серед традиційно християнських держав, яких заторкне рішення Європейського Суду, є Румунія, Польща, Болгарія, Словаччина, Литва та Латвія.

Якщо Європейський Суд справедливості постановить на користь гомосексуальної пари, справа повернеться до Конституційного суду Румунії. Якщо останній погодиться з цим рішенням, уряд Румунії матиме право подати апеляцію щодо цього рішення.

Це вже не перший випадок, коли гей-активісти намагаються примусити суверенні держави капітулювати перед гомосексуальною пропагандою шляхом сили законодавства, аніж шляхом демократичного процесу. Така насильницька тактика запровадження гомосексуальних «шлюбів», попри опозицію більшості населення, стала успішною в Канаді, США, Франції, Мальті, Колумбії, Гренландії та інших країнах.